top of page
DSC_0766.JPG
Kulta-ahon Ratsastajien nuorisotyö

Kulta-ahon Ratsastajat on mukana SRL:n järjestämässä Talent-ohjelmassa. Talent-ohjelma on tarkoitettu tavoitteellisesta ratsastamisesta ja kilpaurheilusta kiinnostuneille 10–18 -vuotiaille ratsastajille. Kulta-ahon Ratsasatjissa talent-ryhmässä on mukana myös 18–25 -vuotiaita nuoria.

 

Talent-ohjelman tavoite on mm. kannustaa ratsastajia urheilulliseen elämäntapaan ja tavoitteelliseen harjoitteluun arjessa yhdessä valmentajan kanssa. Sen lisäksi ohjelman avulla ratsastajan on tarkoitus ylläpitää ja oppia lisää hevostaitoja.

 

Talent-ohjelman ratsastajat ovat tavoitteellisia ja halukkaita kehittymään, sekä oppimaan uutta. He valmentautuvat säännöllisesti ja lisäksi harjoitellaan itsenäisesti niin ratsastusta kun muutakin oheisliikuntaa. Jokaiselle vuodelle tehdään henkilökohtaiset suunnitelmat, joissa mietitään tavoitteita ja miten ne voidaan saavuttaa. Moni talenteista on kiinnostunut kilpailemisesta ja siinä kehittymisestä.

 

Talent-ratsastajille ratsastus ja yleisestikin urheilu on tärkeää. Yhtenä tavoitteista on pysyä mahdollisimman terveenä ja hyvässä kunnossa. On tärkeää, että nuoria kannustetaan liikkumaan. Ratsastus kannustaa liikkumaan, lisäksi siinä oppii pitkäjänteisyyttä, ottamaan vastuuta, sekä käsittelemään ja hallitsemaan erilaisia tunteita. Ratsastuksessa on myös tärkeää ymmärtää hevosia ja niiden käyttäytymistä.

 

Ratsastuksessa voi aina oppia uutta ja kehittyä. Se on vaativaa ja pakostikin siinä kokee välillä epäonnistumisen hetkiä, mutta onnistumisen hetket tekevät siitä todella mielenkiintoisen ja motivoivat aina vaan treenaamaan lisää ja lisää. Hevosten kanssa ollessa omat huolet, stressi ja muut mieltä painavat asiat unohtuvat.

  • Instagram
  • TikTok

Seuraa Kulta-ahon nuorisojaostoa somessa:

Haluatko yhteistyöhön Talent-ryhmän kanssa?

Sponsoriyhteistyön muodot yrityksille

  • 20-100 € Ratsastuskummi

  • 200 € Hopeasponsori, sponsori saa näkyvyyden Kulta-ahon Ratsastajien digitaalisissa kanavissa ja vähintään 10 julkaisua julkisilla SoMe-tileillä. Lisäksi sponsori saa halutessaan VIP-telttapaikan ja sponsorimainoksen kuulutuksissa seuran omissa kilpailuissa.

  • 500 € Kultasponsori, sponsori saa näkyvyyden Kulta-ahon Ratsastajien digitaalisissa kanavissa ja vähintään 20 julkaisua julkisilla SoMe-tileillä sekä halutessaan lisänäkyvyyttä omakustanteisella logopainatuksella esim. kilpavaatteissa tai kentän laitamainoksella. Lisäksi sponsori saa halutessaan VIP-telttapaikan ja sponsorimainoksen kuulutuksissa seuran omissa kilpailuissa.


Kaikki kertyneet varat käytetään suoraan talent-ryhmän kulujen kattamiseen, kuten valmennuksiin, leireihin sekä kilpailumatkoihin. Sponsori voi halutessaan valita myös tietyn talentin sponsoiroitavaksi. Järjestämme myös vuoden aikana paljon erilaisia tapahtumia, jossa mukana mm. buffet, arpajaisia ja palkitsemisia. Otamme siis mielellämme vastaan myös näihin sopivia tuotelahjoituksia

bottom of page