Ratsutus

i

Otamme hevosia satulaantotutukseen, sisäänratsastukseen, jatkokoulutukseen, kilpailtavaksi, esitettäväksi ikäkausikilpailuissa, kantakirjauksessa jne. Olemme erikoistuneet nuoriin hevosiin, mutta teemme myös vanhempien hevosten uudellen koulutusta ja jatkokoulutusta sekä autamme hevosesi myynnissä.

Tilallamme hevosia ratsuttaa Irina Kokko. Irinalla on vahva ammattitaito, ratsuttajan, hevostenhoitajan ja ratsastusvalmentajan ja ratsastuksen opettajan pätevyys. Parhaillaan työn alla on II-tason valmentajakoulutus ja Master- tutkinto Ypäjällä (Ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkinto)

Iitulla on 20-vuoden työkokemus nuorten ja remonttienratsutuksesta. Kansalliselta tasolta löytyy startteja koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa monenlaisien hevosten kanssa. (ko va:A, re 130)

Suurimmat menestyksen hetket löytyvät suomenhevosten satulassa: Kasvattajakilpailun voitto, sekä aluemestaruus kouluratsastuksessa vuonna 2010 oriilla Veihaivei Jii, Estemestaruus kultaa 2013 oriilla Hoppunen, Kasvattajakilpailun voitto esteratsastuksessa, sekä 3. sija kouluratsastuksessa 2014 oriilla Lakeuden Ihme. Sekä lukematon määrä kansallisia sijoituksia koulu- ja esteratsastuksessa eri suomenhevosilla. Suomenhevosten koulutus onkin Iitulle erittäin rakasta puuhaa!

Kokemusta löytyy laatuarvostelu- ja kantakirjaustilaisuuksista (SH ja PV-tammat ja oriit). Esitämme hevosesi /varsasi myös näyttelyssä ja kyvyt esiin tilaisuuksissa. Näyttely ja irtohypytys tilaisuuksiin meillä on hyvä ja kokenut tiimi!

Koulutusjaksolla hevosta ratsastetaan 4-5 krt/ viikko hevosen kunnon ja koulutusvaiheen mukaan. Tarvittaessa hevosella myös maastoillaan. Nuoret hevoset opetetaan tarpeen mukaan juoksutukseen, takaa-ajoon ja irtohypytykseen.

Tavoitteenamme on rento, tahdikas, ratsastajaan luottava ja kevyesti ratsastettavissa oleva kuuliainen hevonen.

Joitain koulutettuja vuosien varrelta

Koulutuksen edetessä toivomme näkevämme myös omistajan tai tulevan ratsastajan hevosen selässä, parhaan yhteistyön varmistamiseksi jatkossa.

Sisäänratsastettavien paikat ovat täynnä toistaiseksi. Kysy paikkaa vähän vanhemmalle/ myyntihevoselle 040-8229324 Irina