Gold Meadow´s Fresita

Syntynyt 2013
FWB-tamma
Sukupostissa

"Stiina" on erittäin ihmisystävällinen ja sosiaalinen nuorihevonen.
Pitkäjalkainen, kasvaa varmastikin emäänsä suuremmaksi. Emä 167cm.
Emä Holstain tamma Caja- Camira (Camiros- Lord) on kilpaillut menestyksekkäästi 140-150 tasolla, jo 8-vuotiaana! Ja on kantakirjattu II-palkinnolla, sekä suoritusluokkamerkinällä.

Isä Eldorado VD Zeshoek:
"Eldoradon sukutaulun perustana on fantastinen ryhmä kansainvälisillä kilpailuareenoilla menestyneitä  estehevosia. Isä Clinton teki vaikuttavan urheilu-uran Dirk Demeersmanin ratsastamana. Clinton on voittanut mm. Lummenin GP:n, sijoittunut toiseksi Aachenin Nations Cupissa ja Aachenin GP:ssä sekä Belgian mestaruuskilpailuissa. Clintonin ura kruunattiin Ateenan olympialaisissa pronssimitalilla. Clintonin menestys ei ole jäänyt pelkästään oman kilpailu-uran varaan vaan Clinton on erittäin haluttu ja menestyksekäs  myös siitosoriina. Clintonin  jälkeläiset ovat osoittautuneet erityisen lahjakkaiksi näistä mainittakoon:  Cornet Oblensky, Allemachtig, Via Volo, Special. 

Eldoradon emä Bijou Orai kilpaili GP tasolla Hubert Bourdyn ratsastamana, jonka jälkeen tamma siirtyi  Yhdysvaltoihin. Bijou Orajn isä Toulon (i. Heartbreaker) kilpaili GP tasolla myöskin Hubert Bourdyn ratsastamana. Toulon on voittanut mm Sao Paulon GPn ja oli toinen Calgaryn ja Valkenswaardin GP luokissa. Eldoradon eii Heartbreaker oli kilpailuareenoilla jo legenda eläessään ja siitosoriina Heartbreaker on useiden kansainvälisesti menestyneiden hevosten sukutaulussa. Heartbreaker johtaa edelleen KWPN esteindeksiä. 
Eldoradon emälinjan perustana on Calypso III  ja Latano. Tämä emälinja on hyvin kuuluisa Holsteinlinja 2581, joka on tuottanut mm seuraavat GP hyppääjät Gonzales (v. Carneval), Akynoek (v. Kannan), Bijou Orai (v. Toulon), Samba (v. Calypso III), Ufra (v. Coronado) ja Valdorai (v. Ahorn Z). 

Eldorado oli oritestinsä paras esteori. Kaudella 2011 Eldorado sijoittui  toiseksi 7-vuotiaiden Vion Cupissa ja kaudella 2012 ori kilpaili menestyksellä 140 cm.  Eldoradolla on fantastinen laukka ja osoittaa paljon kykyä esteillä"