Aktiivitalli

Aktiivitallissa hevoset saavat elää lajille sopivissa olosuhteissa. Hevoset elävät laumassa, saavat rehunsa pieninä annoksina ympärivuorokauden, paljon kevyttä liikuntaa ja raitista ilmaa! Ruokintaongelmat ja häiriökäytös vähenevät  aikuisillakin ja varsoista kasvaa vahvoja ja sosiaalisia.

 laidunta_2

  

 

syksy_2009_321.jpgAktiivitallissamme on käytössä heinäruokintapaikat, HIT-väkirehuautomaatti ja lämmitettävät juomakupit. Hevoset ovat kolmessa laumassa.

Kaikilla laumoilla on omat makuuhallinsa sekä suuri katos, joka onkin saavuttanut suuren suosion. Ulkoilualueet ovat hiekkapohjaisia, lisäksi alueeseen kuuluu hiekkaista metsärinnettä jossa on kantoja, juurakoita ja puita, varsinainen hevosten puuhamaa!

 

 

Tallivuokraan sisältyy säilöheinä, kaura, vitaminoitu kivennäinen ja valkuaisrehu tarpeen mukaan. Ruokinta-automaatista on saatavilla myös täysrehuja lisähintaan. 

 

 ulkoilualuettajyva_hallissa

 

Hoitotiloissa on myös pikkukeittiö, kuivaushuone, solarium ja pesupaikka. Pakkopilttu löytyy lääkinnällisiä toimia ja siemennyksiä varten. Jokaiselle hevoselle on oma varustekaappi

 Aktiivitallielämä sopii siitostammoille, varsoille, harrastehevosille, kilpahevosille, eläkeläisille jne. lähes kaikille, jotka sopeutuvat laumaan.  Ihateellinen aktiivitalli on myös "pikku vikaiselle" hevoselle, joka pysyy jatkuvasti pienessä liikkeessä ja voi näin ollen paremmin.heinahakki

 

Solariumilla saat hevosesi kuivaksi ratsastuksen jälkeen ja aktiivitalliin voit myös loimittaa.

 

 


laidunta.jpg

 

Tilalla järjestetään aktiivisesti kursseja, valmennuksia ja yhteisiä tapahtumia. Lisähintaan ratsutamme, juoksutamme tai hoidamme hevosesi hoitotoimet, mikäli et itse pääse paikalle.

 Lue lisää aktiivitallin toimintaperiaatteista  rinneheinat

http://www.hit-horseconsult.de/

 

Karsinatallissa asuvat hevoset tarhailevat hiekkatarhoissa tai suurilla laidunlohkoilla yksin tai ryhmässä. joulukuu2008_020.jpgkaapitloimitelineet