Ratsastuksen opetusta

Pääosin tarjoamme yksilöllistä ratsastuksen opetusta pienissä ryhmissä. Suurin osa ratsastajistamme on tavoitteellisia +12-vuotiaita juniori- ja senioriratsastajia (Huom! Tavoitteiden ei tarvitse olla kisatavoitteita).

Lue lisää uudesta konseptistamme ajankohtaista - linkin alta!

  • Kulta-ahossa voit käydä myös yksityis- tai paritunnilla sopimuksen mukaan, sekä tulla valmentautumaan omalla hevosellasi koulu- / esteratsastuksessa.
  • Järjestämme myös kurssipäiviä toiveiden mukaisesti esim. kaveriporukoille, tyky-päiväksi yms.

Tavoitteenamme on ratsastaja, jolla on hyvä kehonhallinta, kyky lukea hevosta eri tilanteissa ja ratkaista ongelmia. Hyvät hevosmiestaidot kuuluvat myös oleellisesti ratsastukseen ja toivomme kaikilta oppilailta intoa tutustua hevosiin ja niiden käytökseen ajan kanssa :)

Hevoset ovat kaikki hyvin koulutettuja, vanhoja tai nykyisiä kisahevosia.

Voit tutustua opetushevosiin tästä linkistä

Opetus:

  • Opetuksesta vastaa I-tason ratsastusvalmentaja, Ratsastuksen Opettaja Irina Kokko, joka parhaillaan suorittaa Ypäjällä ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkintoa (Master).
  • Irina on kilpaillut kansallisella tasolla este- ja kouluratsastuksessa yli 15-vuotta. Työ ratsuttajana antaa näkökulmaa hevosen oppimiseen ja erilaisten hevosten koulutukseen. Eteneminen tapahtuukin aina hevosen ehdoilla, tinkimättä rentoudesta tai hevosen hyvinvoinnista.
  • Opettajana Irina on vaativa, mutta kannustava ja toivoo voivansa tuottaa oppilailleen onnistumisen hetkiä.

kulta-aho_harj.este_10.8.2011_619_1.jpg

Tiedustelut ja varaukset:

Irina Kokko 040-8229324